Nieuwsbericht
Familiedag 16 juni

aanwezig 9.30 uur

Eigen voetbalkleren graag aan doen

 
F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

 

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

F5 "WERELDKAMPIOEN", terug in het nieuws, met nieuwe beelden ...

Fri 20 Apr, 09:13


Er zijn nieuwe beelden van het kampioenschap opgedoken, bekijk de fotogalierie ...



Dolle pret na afloop.

Niekerk F2 ONR F5 0 - 12

Bekijk het fotoverslag van de wedstrijd ...

Het kampioenschap was door het verlies van Eenrum bij GVAV al binnen maar de laatste wedstrijd moest nog gespeeld worden en de huldiging van de "wereldkampioenen" moest uiteraard ook nog gebeuren.

In alle vroegte zijn wij met alle ouders broertjes en zusjes vertrokken naar Niekerk voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Met zoveel publiek je kampioenswedstrijd spelen is uiteraard erg leuk.

Het verzoek van Niekerk was of we met 9 tegen 9 zouden kunnen spelen omdat zij 12 spelers hadden. Het resultaat was een overvol veld maar dat mocht de pret niet drukken.

Met de vaste opstelling zijn we de wedstrijd begonnen. De leiders hadden aangegeven dat de achterhoede voor mocht spelen en de voorhoede achter. Maar voor het eerste fluitsignaal vroegen Gjalt en Rutger al of ze weer op hun oude vertrouwde plek in de achterhoede mochten want '"daar waren ze zo goed in". Inderdaad jullie zijn achter erg goed en dat zie je ook aan de doelpunten die we tegen hebben gehad. Na de eerste wedstrijd is het geen enkele tegenstander gelukt om te scoren. Ruben de andere ster in de achterhoede ging vandaag wel iets meer mee naar voren maar als er weer een tegenaanval kwam was je weer op je vaste plek. Heel goed gespeeld je harde schoten gingen bijna het doel in.

Steyn Mees en Anniek hadden de posities op het middenveld weer ingenomen en wisten het spel goed te verdelen. Anniek was vandaag de captain en dat heb je erg goed gedaan. Steyn en Mees hebben vandaag allebei veel gescoord. Hoeveel weet ik niet meer maar het waren hele mooie doelpunten.

Stef en Karen waren weer de spitsen vandaag, Karen was de diepe spits die rustig op haar kansjes wachtte en er een aantal in wist te knallen. Stef was een spits die ook ging meeverdedigen en op het middenveld nuttig werk deed en ook nog bijna wist te scoren.

En als laatste kom ik bij onze topkeeper die in het hele seizoen geen enkele bal heeft doorgelaten. Ward je ben een super "goeie" vaste keeper van ons geworden. Klasse. Bij de penalties had je weer fantastische reddingen en scoorde je je eigen penalty.

Na de wedstrijd werden jullie als echte kampioenen onder de champagne gespoten en kregen jullie een roos en van de jeugdvoorzitter, Bert Roede, een brief waarop stond dat jullie in de kantine gratis patat en wat drinken mochten ophalen.

Jullie waren tenslotte de eerste kampioen van ONR dit jaar.

De feestvreugde was pas compleet onder de douche. Want de voorwas is deze keer door de kinderen zelf gedaan door met de voetbalkleren onder de douche te spingen en te schuimen.

In de kantine hebben jullie lekker patat met wat drinken gehad en hebben jullie allemaal een medaille gekregen. Een echte kampioen ben je pas als je goud wint.

Jullie zijn een fantastisch team. Een prima keeper en ijzersterke verdediging, snelle middenvelders die ook nog kunnen scoren en echte spitsen die voor de afronding zorgen.

Wij hopen dat jullie na de winterstop weer net zo goed zijn want dan krijgen wij hele sterke tegenstanders die ook allemaal kampioen zijn geworden.

Succes, later zet ik op de site nog wel wat foto's.

Als jullie ouders ook nog mooie foto's hebben mogen jullie deze wel naar mij mailen.

 

Tjebbo

 

 

 

 

 


Links:

Fotoverslag <







Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie